Team

TEAM


Zoekt u een logopedist in Kortrijk? Doe dan een beroep op onze ervaring op verschillende domeinen binnen de logopedie.

We stellen onszelf even voor!

Bilitis en Mieke

MIEKE LAMOTE


Licentiaat Logopedie


Na 4 jaar studeren aan de Universiteit Gent, mocht ik me in juli 2005 Licentiaat in de Logopedische en Audiologische wetenschappen noemen. Al van bij de start ben ik werkzaam als zelfstandig logopediste. Mijn eerste werkervaring deed ik op in een groepspraktijk in Oostende.


In 2007 startte ik mijn eigen praktijk op in hartje Kortrijk. Dit jaar vieren we dus al ons tinnen jubileum! In de praktijk sta ik in voor het intakegesprek en onderzoek. Daarnaast geef ik ook zelf therapie aan kinderen en volwassenen. De afwisseling tussen beide doelgroepen geeft me een grote voldoening.


Ik vind het belangrijk om me regelmatig bij te scholen en met collega's te overleggen. Zo blijf ik op de hoogte van nieuwe inzichten en behandelmethodes.


Verder ben ik actief lid van de Vlaamse Vereniging voor Logopedisten.

BILITIS MAHIEU


Master in de Logopedie


Mijn naam is Bilitis Mahieu. In 2013 studeerde ik af als ‘bachelor in de logopedie’ aan de Arteveldehogeschool te Gent. Omdat ik mijn wetenschappelijke kennis nog wou uitbreiden alvorens ik het werkveld zou aanvatten, startte ik daarna de opleiding ‘master in de logopedische en audiologische wetenschappen’ aan de UGent.


In 2015 studeerde ik af en niet veel later begon ik te werken bij Mieke Lamote. Ik sta in voor de behandeling van kinderen met taal-, leer- en articulatieproblemen/stoornissen. Daarnaast behandel ik ook volwassenen met voornamelijk progressieve ziektebeelden, stem- en spraakstoornissen. De combinatie van zowel volwassenen en kinderen maakt het voor mij boeiend. Zo houd ik mijn kennis op allerlei logopedische domeinen op peil.


Verder ben ik aangesloten bij de erkende beroepsvereniging voor Logopedisten in Vlaanderen (VVL).